Mylene CosmeticsIn 1965 werd het cosmeticabedrijf Mylene opgericht. Het productaanbod voor de allereerste home partys was opgebouwd rond een unieke, huidverzorgende olie: de bekende Mylene nertsolie. Deze natuurlijke zuivere olie met huidherstellende eigenschappen werd meteen ook de basis voor enkele andere topproducten: Mylenes nertszeep en lichaamsbalsem
Nertsolie
Nertsolie is een huidverzorgende olie die snel in de huid dringt om daar haar voedende, herstellende en beschermende functie te vervullen. Je zal meteen merken dat deze olie helemaal niet vet aanvoelt. Meer nog, ze maakt de huid meteen voelbaar zachter en houdt haar bovendien heerlijk soepel en vitaal. Nertsolie is geschikt voor alle huidtypes en is in het bijzonder aan te raden voor het verzorgen van de droge huid.

Nertszeep
Maak kennis met een verzorgende zeep op basis van natuurlijke ingredi?nten (waaronder uiteraard een stevige dosis nertsolie) die de huis in alle zachtheid reinigt. Reinigen, ok?, hoor ik je denken. Maar kan een zeep je huid ook verzorgen? Ja hoor, het is net door de toevoeging van nertsolie dat aan de zeep ook een verzorgende eigenschap toegeschreven kan worden. Ze is dan ook uiterst geschikt voor de droge huid. Bovendien is het puur genieten van haar intens parfum!

Lichaamsbalsem
Puur natuur, die lichaamsbalsem van Mylene. Dit product zit boordevol natuurlijke ingredienten, zoals kariteboter en nertsolie natuurlijk! Net als de nertsolie en de nertszeep is de balsem uiterst geschikt voor de verzorging van de droge huid. Hij maakt de huis heerlijk soepel en zacht. Je mag trouwens lustig aan het smeren gaan, want de balsem mag aangebracht worden op het volledige lichaam. De milde formule bevat geen bewaarmiddelen, parfum of kleurstoffen en is dus uiterst geschikt voor volwassenen en voor kinderen.

After Bath Emulsion
De emulsie verwent de huid verder dankzij de hydraterende eigenschappen van panthenol of provitamine B5. Alcohol werd dan weer toegevoegd om de huid te verfrissen.
Na het baden of douchen aanbrengen op de huid. Let op: niet koud bewaren om kristalvorming te voorkomen.