Mylène Cosmetics

In 1965 werd het cosmeticabedrijf Mylène opgericht. Het productaanbod voor de allereerste home party’s was opgebouwd rond een unieke, huidverzorgende olie: de bekende Mylène nertsolie. Deze natuurlijke zuivere olie met huidherstellende eigenschappen werd meteen ook de basis voor enkele andere topproducten: Mylène’s nertszeep en lichaamsbalsem.

Nertsolie

Nertsolie is een huidverzorgende olie die snel in de huid dringt om daar haar voedende, herstellende en beschermende functie te vervullen. Je zal meteen merken dat deze olie helemaal niet vet aanvoelt. Meer nog, ze maakt de huid meteen voelbaar zachter en houdt haar bovendien heerlijk soepel en vitaal. Nertsolie is geschikt voor alle huidtypes en is in het bijzonder aan te raden voor het verzorgen van de droge huid.

Nertszeep
Maak kennis met een verzorgende zeep op basis van natuurlijke ingrediënten (waaronder uiteraard een stevige dosis nertsolie) die de huis in alle zachtheid reinigt. Reinigen, oké, hoor ik je denken. Maar kan een zeep je huid ook verzorgen? Ja hoor, het is net door de toevoeging van nertsolie dat aan de zeep ook een verzorgende eigenschap toegeschreven kan worden. Ze is dan ook uiterst geschikt voor de droge huid. Bovendien is het puur genieten van haar intens parfum!

Lichaamsbalsem

Puur natuur, die lichaamsbalsem van Mylène. Dit product zit boordevol natuurlijke ingrediënten, zoals karitéboter en… nertsolie natuurlijk! Net als de nertsolie en de nertszeep is de balsem uiterst geschikt voor de verzorging van de droge huid. Hij maakt de huis heerlijk soepel en zacht. Je mag trouwens lustig aan het smeren gaan, want de balsem mag aangebracht worden op het volledige lichaam. De milde formule bevat geen bewaarmiddelen, parfum of kleurstoffen en is dus uiterst geschikt voor volwassenen én voor kinderen.


Bekijk hier de volledige catalogus van Mylène Cosmetics

Bepaal hier jouw huidtype

Klik hier voor meer over Mylène home party
Homeparty Mylène

Wil jij misschien een cosmetica home party bij jou thuis maak dan een afspraak. Ben jij mijn gastvrouw dan ontvangt je bij een minimum verkoop van € 200,00 op jouw party een welkomstgeschenk. Maak ik 1 afspraak op jou party krijg je een extra geschenk cadeau. Als dank voor jou gastvrijheid mag je voor 5% van de totale verkoop uitzoeken uit het gehele assortiment.

 
 

Homeparties zijn leerzaam en gezellig. Je krijgt advies op maat zodat je de producten gebruikt die bij jou passen! Neem nu contact op en ik vertel je alles over de mogelijkheden.